Thaumaturge THM Limit Break Not Working?

Discussion in 'Disciples of Magic' started by Reece, Jul 14, 2013.

  1. Reece

    Reece New Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    358
    Likes Received:
    291
    Trophy Points:
    24
    A friend can use limit break on any class so far, yet it won't work for him on THM has anyone else experienced this? Maybe a glitch?
     
    #1
  2. Laychu

    Laychu New Member

    Joined:
    Jul 13, 2013
    Messages:
    501
    Likes Received:
    399
    Trophy Points:
    24
    I played as a THM, I didn't have any problems with it. Some people got confused (from what I know) on how to use it on the PS3.
    You have to aim it with the right analog stick (It can't be too far from your character either + X button to execute after aim)
     
    #2
  3. Luko

    Luko Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    1,776
    Trophy Points:
    31
    It's ground reticule aimed. Press the limit break button, then aim its AoE on the ground then click.
     
    #3
  4. Madrone Damodred

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    570
    Likes Received:
    344
    Trophy Points:
    28
    Any objects obstructing your view to your target area will delay the aiming process.
     
    #4
  5. Genesys16

    Genesys16 New Member

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    372
    Likes Received:
    386
    Trophy Points:
    24
    Thanks! This is helpful, I was having problems executing it as well (I'm playing on a ps3).
     
    #5

Share This Page