Not getting connection to NA servers...

Discussion in 'FFXIV ARR Bugs and Errors' started by mross614, Aug 16, 2013.

  1. xDaMaGeS

    xDaMaGeS New Member

    Likes Received:
    40
    Log in to remove this ad
    Worked for me as well.
  2. VersatileMojo27

    VersatileMojo27 Member

    Likes Received:
    22
    I keep getting errors but i will not give up. SE must be testing our devotion!
    mross614 and caucel like this.
  3. Pinkatron2000

    Pinkatron2000 Active Member

    Likes Received:
    127
    The JP server list and NA/EU server list show fine for me.
    caucel likes this.
  4. The-Fiction

    The-Fiction Member

    Likes Received:
    8
    I quit the PS3 client, reloaded and now it's working for me :D

    Scratch that, lobby connection error once it started loading the world :(
    caucel likes this.
  5. mross614

    mross614 Active Member

    Likes Received:
    131
    caucel likes this.
  6. VersatileMojo27

    VersatileMojo27 Member

    Likes Received:
    22
    I got in :D. There is a God
    bennettaj likes this.
  7. mross614

    mross614 Active Member

    Likes Received:
    131
    I want to start believing in you're God . . .
    bennettaj likes this.
  8. caucel

    caucel Active Member

    Likes Received:
    595
    Well it is nice. So, all is working now?
  9. Pinkatron2000

    Pinkatron2000 Active Member

    Likes Received:
    127
    I'm logged in as Ameria on Gilgamesh. Took me roughly four tries. Hang in there!
    caucel likes this.
  10. DejaVu

    DejaVu Member

    Likes Received:
    47
    Sigh.. Got in finished creating and naming character and booted. Now servers not loading for me again.
  11. Rameatz

    Rameatz Newbie

    Likes Received:
    4
    Disconnected after the first cutscene with your character...:(
  12. mross614

    mross614 Active Member

    Likes Received:
    131
    Agh!!! Created my character, selected world, name was good to go.... "enter world with this character?" YES, GOD, YES! Lobby error 2002 . . . . FUUUUUUUUUUUU (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻
  13. Gau09

    Gau09 Newbie

    Likes Received:
    0
    NA servers still not showing up for me either...zzzzzz. So did anyone know how to upload benchmark characters to the client? Sorry for newbie question.
  14. VersatileMojo27

    VersatileMojo27 Member

    Likes Received:
    22
    My character is loaded up and everything. i started to load with the delivery mog and then lobby server shut down. Why didn't SE fix all this prior? I got up early so i could play until school and now they tell me i have to wait until i leave. -_-. NA servers are down now as well
  15. metallicorphan

    metallicorphan Active Member

    Likes Received:
    107
    quit the game and reloaded and reloaded my saved character and the servers shown up,starting game now

    EDIT:aww christ,yeah same problem as Versatile had..server error
  16. VersatileMojo27

    VersatileMojo27 Member

    Likes Received:
    22
    We should be granted more hours of OB for this problem
  17. Gau09

    Gau09 Newbie

    Likes Received:
    0
    WOOT found it out and everything is up and going for me! wootness!
  18. mross614

    mross614 Active Member

    Likes Received:
    131
    We've already been granted 24 hours more than everyone else xD
  19. VersatileMojo27

    VersatileMojo27 Member

    Likes Received:
    22
    lol but anger makes me pompous
    --- Double Post Merged, Aug 16, 2013 ---
    PVP me devs. Let's settle this
  20. metallicorphan

    metallicorphan Active Member

    Likes Received:
    107

    To be fair,it IS a beta

    However,i think it would have been wise to warn a lot of people earlier(instead of what?,10 minutes on twitter before the beta started) because a lot of people would have made plans around this beta

    some people if they knew there would be errors,may of just left it until later

    (and then maybe we who are trying now may of got in,LOL)
    VersatileMojo27 likes this.

Share This Page